Wil  jij ook bevrijd worden van jouw zorgen


Het taboe moet doorbroken worden, je wilt je werknemer, cliënt, buurman of buurvrouw steunen. En je vermoed dat er sprake is van huiselijk geweld of je weet het al zeker.

Dan kan het zijn dat je niet zo goed weet wat je kan doen. Dat je heen en weer geslingerd wordt tussen het gevoel dat je wel wat wil doen, maar dat je het niet erger wil maken. Of dat je bang bent het vertrouwen te verliezen. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je niet in actie komt. En als je wel in actie komt, dan kan het alsnog zo zijn dat je het contact verliest.

In mijn nieuwste e book introduceer ik het 3 muren principe.

Je leest wat huiselijk geweld is en hoe vaak het voorkomt. 
Je leert hoe je je eigen dilemma's kunt herkennen en doorbreken.  
Je leert wat je kunt zeggen. 
Je leert hoe jij er voor iemand kunt zijn. 
en waar mensen terecht kunnen als zij een start willen maken met het stoppen van geweld. 

Kortom: Je leert de drie onzichtbare muren kennen die tussen jou en een mogelijk slachtoffer in staan. En die, als je ze weet te doorbreken, ervoor kunnen zorgen dat geweld sneller stopt. 

Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat meer mensen in actie komen en slachtoffers, maar ook plegers, meer steun ervaren in het stoppen van huiselijk geweld. Daarom stuur ik ik je elke twee weken, tips en inspiratie hoe je dit kunt doen. 

Vraag mijn e book gratis aan en ontvang hem binnen een paar tellen in je mailbox! 

Hartelijke groet, 

Kirsten 
* geeft verplicht aan

Ik stuur je een keer per twee weken nieuwe inspiratie. Door het vakje hieronder aan te vinken zeg je expliciet 'ja' tegen het ontvangen van tips en inspiratie in je mailbox in de strijd tegen huiselijk geweld!

Email Marketing Powered by Mailchimp